• Fri frakt Sverige, Danmark & 30 dagar öppet köp
  • Leverans 3-5 vardagar
  • Butik, lager & tillverkning i Motala
0

Roll serie mjuk möbler - sittpuffar - sittsäckar

Denna klassiska rund fåtölj sittsäck kommer i en storlek som passar både för små och stora och gör sig bra för en stunds avkoppling. Slå dig ner och koppla av framför tv:n, försvinn in i bokens värld, eller gör den till en plats för läxläsning. Eftersom den har en innerpåse som skyddas av en yttersäck som kan tvättas, är det inga problem om den skulle bli smutsig.

Roll80 diameter 80 cm

Roll100 diameter 100 cm

Roll135 diameter 135 cm

Roll190 diameter 190 cm

 

Storlek

Färg

Vårt imponerande sortiment av över 2000 olika tyger, perfekta för både inomhus- och utomhusbruk! Oavsett om du planerar att förnya din inredning, sy nya gardiner eller skapa vackra utomhuskuddar, har vi ett tyg som passar dina behov och smak.

Vår omfattande samling inkluderar allt från mjuka bomullstyg och eleganta sammetstyg till slitstarka utomhustyger som tål väder och vind. Välj bland ett brett utbud av färger, mönster och texturer för att hitta det perfekta tyget som matchar din stil och passar ditt projekt.

För inomhusbruk kan du välja bland en mängd olika tyger som ger en touch av lyx och komfort till ditt hem. För utomhusbruk erbjuder vi robusta och väderbeständiga tyger som klarar av sol, regn och fuktighet utan att förlora sin färg eller kvalitet.

Oavsett om du är en erfaren sömmerska eller en nybörjare, är våra tyger lätta att arbeta med och ger professionella resultat varje gång. Skapa ditt drömprojekt med vårt stora utbud av tyger och låt din kreativitet flöda!

Mjuk möbler för hela familj

 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen