• Frakt til Norge & 30 dager åpent kjøp
  • Levering 3-6 virkedager
  • Butikk, lager og produksjon i Sverige
0

Utemöbler & solsängar & sittpuffar & fåtöljer

Att sjunka ner i en saccosäck är en underbart bekväm känsla som många älskar. Eftersom den formas efter kroppen får man en mysig ställning varje gång man sätter sig ner. Att inreda med saccosäckar inomhus är därför väldigt populärt, men varför begränsa sig – vi erbjuder mängder av snygga saccosäckar som passar perfekt även för utomhusbruk. Med sina tåliga material och häftiga designer gör de sig lika snygga som bekväma på altanen, balkongen, vid utespat, som på soldäcket och i trädgården. Säckarna kommer med avtorkningsbara yttersäckar, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att de ska bli smutsiga och fula.

Storlek

Färg

Ute - Balkong & Loungemöbler

Dessa fina utomhusmöbler går hand i hand med en svensk, färgsprakande sommar. Med sina tåliga material och häftiga designer gör de sig lika snygga som bekväma på altanen, balkongen, vid utespat, som på soldäcket och i trädgården. Säckarna kommer med avtorkningsbara ytterfodral, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att de ska bli smutsiga och tråkiga. Njut av till exempel en beige fåtölj på altanen, en orange sittsäck på balkongen eller varför inte en vit solsäng vid poolen? Vi har ett stort utbud av härliga färger, former och extra fodral. Vi är säkra på att du kommer hitta det som behövs för en mycket bekväm sommar för dig, dina nära och framtida bekantskaper. Sittsäckarna är mjuka, sköna och lätta att flytta på. Man kanske vill sitta under ett träd och läsa en bok eller varför inte flytta saccosäcken till närliggande brygga. Där kan du ligga och koppla av medans solen skiner och vattnet skvalpar. När regnet väl kommer ( för det gör det) så kan du sitta under ett parasoll på altanen eller balkongen och drömma sig bort med din favoritmusik till ett smattrande regn i bakgrunden. Välj din favorit uteplats och sjunk ner i våra underbart sköna utemöbler!

Hitta ett brett utbud av eleganta utemöbler, balkongmöbler, loungemöbler och trädgårdsmöbler för att skapa en stilfull utomhusmiljö.

Populära produkter i underkategorierna
Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din