• Frakt til Norge & 30 dager åpent kjøp
  • Levering 3-6 virkedager
  • Butikk, lager og produksjon i Sverige
0

Tube 100 OX fåtölj & gamingstol

4 490 kr

Färg:

Tilgjengelig
Leverans tid 8-12 vardagar
Kun et fåtall igjen (1 artikler)
Leverans tid 8-12 vardagar
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Tube 100 fåtölj 

Tube 100 – en saccosäck som är utformad som en fåtölj, en klassiker med en patenterad design. En handgjord sittsäck med ett bekvämt rygg- och huvudstöd och plastkulor inuti som anpassar sig efter kroppens former vilket garanterar bekväm avkoppling. Denna mjuka möbel passar bra till olika ändamål – man kan bekvämt spela dataspel, titta på filmer eller läsa böcker. Tube XL är en universell fåtölj så den passar bra att använda hemma, på sommarställen, på konferenser och evenemang.

Saccosäck med innersäck
Tvättbar ytterklädsel
Fyllning cellplastkulor

Storlek: längd 120 cm höjd 80 cm bredd 100 cm
Volym 560 liter

Fåtöljen med sin generösa bredd är den ultimata platsen att koppla av och njuta av ögonblicket. Dess rymliga och bekväma design bjuder in till avkoppling och erbjuder en oöverträffad komfortnivå.

Det bästa är att du har valet mellan hela 20 olika färger när du väljer din fåtölj. Oavsett om du föredrar en neutral ton som smälter in i din befintliga inredning eller en djärv färgställning som står i centrum, kommer du att kunna anpassa din fåtölj efter din personliga smak och stil.

Så oavsett om du använder fåtöljen som en avslappnad läshörna, en kompletterande sittplats i vardagsrummet eller som en bekväm plats att koppla av i, kan du vara säker på att din fåtölj kommer att vara en funktionell och dekorativ tillskott till ditt hem. Välj din favoritfärg och njut av den fantastiska komforten som denna breda fåtölj har att erbjuda.


Artikkel-ID:
T105D100OXBE

Populärt just nu
Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din