• Frakt til Norge & 30 dager åpent kjøp
  • Levering 3-6 virkedager
  • Butikk, lager og produksjon i Sverige
0

Sunbed

Att ha en skön plats att ligga och sola på vid poolen eller i trädgården är ett måste för många. För att du ska kunna spendera en längre tid i solsängen är det viktigt att den är bekväm. Bland annat trä tenderar att bli hårt efter en stund, även med en dyna. I den här kategorin hittar du våra solsängar för utomhusbruk som alltid är bekväma. Välj mellan olika alternativ för bredd och färg.

Njut av solen vid poolen eller kopla av efter en lång dag - denna bekväma sunbed är en perfekt sommarmöbel till varje tillfälle!

Våra solsängar & solbäddar & dagsbädd är en typ av saccosäck vilket ger en mjuk och skön upplevelse. Du kan använda dem på terrassen eller vid poolen. De är nästan två meter långa vilket gör att de passar även längre personer. Ett alternativ är dessutom att använda solsängen som dagbädd. De passar nämligen lika bra inomhus som utomhus.

Yttertyget kan tas av och tvättas vilket gör att dessa solsängar även fungerar utmärkt för barnfamiljer där spill lätt kan förekomma. Standardbredden ligger på 80 cm, men det finns även alternativ som är 90 cm breda. Tack vare den låga vikten kan du dessutom lätt flytta solsängen från en plats till en annan. Det är helt enkelt en flexibel möbel som passar till många tillfällen.

Oavsett om du vill ha en mer neutral färg på dina solsängar eller någonting mer färgstarkt finns här gott om valmöjligheter. Vitt, svart, beige och brunt är några klassiska alternativ. Du kan även hitta solsängar med bland annat grönt, gult, rött och blått tyg. Genom att klicka på den modell du är intresserad av får du enkelt upp de färger som finns tillgängliga. Sunbed är perfekta sommarmöbler.

Storlek

Färg

Populära produkter i underkategorierna
Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din