• Frakt til Norge & 30 dager åpent kjøp
  • Levering 3-6 virkedager
  • Butikk, lager og produksjon i Sverige
0

Soffa Moog Outside utemöbler

4 290 kr
Van. 6 790 kr. Du sparer 2 500 kr (37%)

Färg:

Tilgjengelig
Leverans tid 8-12 vardagar
Kun et fåtall igjen (1 artikler)
Leverans tid 8-12 vardagar
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Soffa moog - För en trevlig kväll!

Saccosäck med innersäck
vtorkningsbar ytterklädsel
Fyllning cellplastkulor

Storlek: längd 100 cm höjd 65 cm bredd 195 cm
Volym 1100 liter

Soffa Moog Outside är den perfekta möbeln för att skapa en avslappnad och elegant utomhusmiljö. Den här moderna soffan är tillverkad av högkvalitativt väderbeständigt material som kommer att hålla sig vacker i många år framöver.

Med sin stilrena design och bekväma dynor erbjuder Soffa Moog Outside en plats att koppla av och njuta av utomhuslivet. Den är perfekt för att bjuda in vänner och familj att sitta och umgås på en solig dag eller njuta av en lugn stund för dig själv med en god bok.

Soffa Moog Outside är inte bara snygg och bekväm, den är också hållbar och tålig mot väder och vind. Den kräver minimalt underhåll och kommer att förbli vacker och funktionell år efter år.

Så om du letar efter utemöbler som kombinerar stil, komfort och hållbarhet, är Soffa Moog Outside det perfekta valet för dig. Skapa din egen oas utomhus med denna eleganta och praktiska möbel.


Artikkel-ID:
SK180BOBEBEG

Andra modell
Populärt just nu
Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din