• Frakt til Norge & 30 dager åpent kjøp
  • Levering 3-6 virkedager
  • Butikk, lager og produksjon i Sverige
0

Razzmatazz Capri - sittsäck utefåtölj

3 070 kr
Van. 4 390 kr. Du sparer 1 320 kr (30%)

Färg:

Tilgjengelig
Leverans tid 8-12 vardagar
Kun et fåtall igjen (0 artikler)
Leverans tid 8-12 vardagar
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Razzmatazz capri - en helt ny nivå av komfort

Denna jätte saccosäck fåtölj tar såklart upp med plats i hemmet, men med den bekvämlighet som den levererar vill man hellre ha mer än mindre! Förutom att vara jättemjuk är den också riktigt snygg inredningsmässigt med sitt mönstrade och sköna tyg. Denna handgjorda sittmöbel blir snabbt en favorit i möblemanget och bjuder på många bekväma och avkopplande stunder. Luta dig tillbaka i denna underbara saccosäck som erbjuder stöd för både rygg och huvud. Kanske vill du ha något att krypa ner i för en myskväll framför hemmabion? Stolen anpassar sig skönt efter kroppens former och ger dig en bekväm stund oavsett vad du känner för att göra.

Komfort och stil utomhus med vår triangelformade sittsäck Razzmatazz capri. Designad för att imponera, kombinerar den perfekt funktionalitet och skönhet. Tillverkad med omsorgsfullt utvalt Capri-tyg från Spanien, ger den en touch av elegans till ditt utomhusutrymme. Oavsett om det är avkoppling på terrassen, trädgårdshäng eller en strandpicknick, ger Razzmatazz dig en bekväm och lyxig plats att slappna av. Ta med dig ditt utomhusliv till en ny nivå med denna smakfulla sittsäck. Upplev Razzmatazz idag och njut av avslappnad sofistikation under bar himmel!

Saccosäck med innersäck

Tvättbar ytterklädsel

Fyllning cellplastkulor

Storlek: längd 160 cm höjd 95 cm bredd 120 cm

Fyllning volym 490 liter

 


Artikkel-ID:
Z170DCAB

Andra modell
Populärt just nu
Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din