• Frakt til Norge & 30 dager åpent kjøp
  • Levering 3-6 virkedager
  • Butikk, lager og produksjon i Sverige
0

Moog

MooG är en fåtöljformad saccosäck skapad för en kunglig vila. Vid första ögonkastet, en handgjord saccosäck som påminner om en elegant tron, men efter att du satt dig så formar polystyrengranulatet sig efter personen och det blir ännu mer bekvämt. En modern och fast-formad stol är perfekt till de som vill kombinera en klassisk och modern inredning. MooG fåtölj är en saccosäck som ger ett intryck av en massiv möbel och är därför bäst för användning i rymliga hem eller kontor.

 

Storlek

Färg

Utforska vår moderna sittsäcksfåtölj "Moog" - det perfekta alternativet till den klassiska fåtöljen. Med sitt unika designkoncept och maximala komfort erbjuder Moog en avslappnad sittupplevelse. Dess lätta vikt gör den enkel att flytta runt i rummet, vilket ger dig friheten att skapa olika sittarrangemang efter behov.

Moog är inte bara idealisk för hemmet utan passar även utmärkt på kontoret. Den ger en avkopplande arbetsmiljö och kan hjälpa till att minska arbetsstressen. Uppgradera din arbetsplats med Moog sittsäcksfåtölj och ge dina kollegor en bekväm plats för avkoppling och kreativitet. Upplev det nya sättet att sitta med Moog - kombinationen av stil och funktionalitet för en modern livsstil!

Populära produkter i underkategorierna
Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din