• Frakt til Norge & 30 dager åpent kjøp
  • Levering 3-6 virkedager
  • Butikk, lager og produksjon i Sverige
0

4me Riviera OEKO-TEX ® sittsäck för både inom och utomhus

2 490 kr
Van. 3 490 kr. Du sparer 1 000 kr (29%)

Färg:

Tilgjengelig
Leverans tid 8-12 vardagar
Kun et fåtall igjen (1 artikler)
Leverans tid 8-12 vardagar
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Saccosäcken 4me Riviera är en möbel som har hittat sin plats i både barn och vuxnas hjärtan och är en perfekt sittmöbel för lite extra bekvämlighet och mys. Denna klassiska saccosäck kommer i en storlek som passar både för små och stora och gör sig bra för en stunds avkoppling. Slå dig ner och koppla av framför tv:n, försvinn in i bokens värld, eller gör den till en plats för läxläsning. Eftersom den har en innerpåse som skyddas av en yttersäck som kan tvättas, är det inga problem om den skulle bli smutsig.

Den utomhusanpassade sittsäcken & golvkudden "4ME Riviera" är den perfekta kompanjonen för avkoppling nära poolen i trädgården. Med sina imponerande dimensioner på 140x180 cm erbjuder den generöst med utrymme att sträcka ut sig och njuta av soliga dagar. Dess slitstarka material gör den idealisk för utomhusbruk och dess design smälter väl in i trädgårdens naturliga omgivning. Med "4ME Riviera" kan du koppla av med stil och komfort medan du njuter av poolen och den friska luften utomhus.

Sittsäck med innersäck
Tvättbar ytterklädsel
Fyllning cellplastkulor ingår (storlek 2-4 mm)

Storlek: längd 180 cm bredd 135 cm
Volym 360 liter


Artikkel-ID:
C180RICA

Andra modell
Populärt just nu
Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din