• Frakt til Norge & 30 dager åpent kjøp
  • Levering 3-6 virkedager
  • Butikk, lager og produksjon i Sverige
0

Pusku Pusku möbler kvalitet 

”Pusku pusku” tillverkar varje produkt med kärlek.

 

Under hela tillverkningsprocessen fenomförs produktkontroll och vi är stolta över möjligheten att garantera högsta kvalitén.  I sittsäckstillverkning används bara utvalda starka tyger, som genomgått Martindale test. Sittsäckar har dubbelsömmar och sys med förstärkad (extra stark) tråd. Alla kanter till tygdetaljer (symönster), som används för sittsäckstillverkning, förstärks med en söm, för att tyget inte ska gå upp och för att säkerställa högst kvalité. Mönstren till sittsäckar klipps på ett halvautomatiserat sätt . Detta tillåter exakta mått och motverkar defekter.

Innerpåse. Den är fylld med cellplastkulor. Innerpåsen sys av elastiskt tyg så att plastkulorna inne i den kan anpassa sig efter ytterpåsens form och fylla hela utrymmet i den.

Ytterpåse. Den kan man ta bort, tvätta eller rengöra – beroende på vilket tyg den är gjord av. Om man ändrar färger i inredningen räcker det med att byta ytterpåsen mot en ny (det är alltså inte nödvändigt att byta hela sittsäcken).

Dragkedja. I sittsäckarnas ytter- och innerpåsar används dragkedjor med kraftiga, stora häktor, som gör att du kan justera mängden fyllning som mjukheten på sittsäcken beror på. Dragkedjor göms under tyget för att skydda golvet. Endast speciellt utvalda, starka tyger som genomgått Martindale-tygtestet används för att tillverka sittsäckarna.

Fyllning (plastkulor). Cellplastkulor som används för att fylla sittsäckarna har en naturlig tendens att bli nedsuttna med tiden. Pusku pusku använder mer hållbara kulor med högre densitet som fyllning i sina sittsäckar. För att förhindra brand används brandsäkra kulor som är certifierade enligt DIN 4102.

Förpackning. Sittsäckar brukar packas på två sätt, enligt kundens önskemål: i två tjocka, starka påsar av återvunnen polyeten eller i en kartong med en skyddande polyetenpåse som produkten först läggs i. När du får sittsäcken, packa gärna upp den, d.v.s. förvara den inte i en sluten förpackning. Under transporten kan sittsäcken bli fuktig på grund av temperaturskiftningar så det är nödvändigt att packa upp den.

Sytrådar. Sittsäckar sys ihop med dubbelstygn och förstärkt sytråd. Detaljerna på sittsäckarna skärs halvautomatiskt. Detta för att undvika avvikelser i produktens dimensioner samt produkter med defekter. Kanterna på alla tygbitar som används vid tillverkning av sittsäckar är fållade vilket skyddar tyget och säkerställer produktens kvalitet.

Etiketter. Sittsäckar kompletteras med mjuka vävda Pusku pusku etiketter.

 

 

 

Pusku Pusku

Med vänliga hälsningar

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din