• Frakt til Norge & 30 dager åpent kjøp
  • Levering 3-6 virkedager
  • Butikk, lager og produksjon i Sverige
0

200 Liter BIO ekologisk fyllning - Nyhet!

1 400 kr
Van. 1 900 kr. Du sparer 500 kr (26%)
Tilgjengelig
Leverans tid 25-30 vardagar
Kun et fåtall igjen (100 artikler)
Leverans tid 25-30 vardagar
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

200 liters ekologiska och hållbara fyllning för sittsäckar och sittpuffar, som erbjuder samma utmärkta egenskaper som den traditionella EPS-fyllningen.

Vår ekologiska fyllning är banbrytande inom möbelbranschen, och den tillverkas av komposterbart material från grönsaksavfall. Den har i stort sett samma prestanda som den vanliga EPS-fyllningen, men med betydligt mindre miljöpåverkan.

Ekologiskt: Det är det första ekologiska alternativet för fyllning av sittmöbler, inklusive sittsäckar, sittpuffar och sittkuddar.

Mindre CO2-utsläpp: Vår fyllning tillverkas med en mycket lägre koldioxidutsläppsnivå jämfört med andra alternativ på marknaden, vilket gör den till ett miljövänligt val.

Hållbart: Den här fyllningen kan återvinnas och återanvändas, och den är biologiskt nedbrytbar. Den passar perfekt i ett cirkulärt ekosystem där den kan användas om och om igen.

Organiskt och komposterbart: Vår fyllning är tillverkad av organiskt material och kan enkelt komposteras vid höga temperaturer, vilket ytterligare minskar dess miljöpåverkan.

Till skillnad från EPS, som hämtar sina molekyler från begränsade fossila källor, består vår biofyllning av molekyler från obegränsade organiska källor, såsom kompost och grönsaksavfall. Det gör den till ett ansvarsfullt val för både dig och miljön.

Våra bio cellplastkulor, eller frigolitkulor, är i storleken 2-4 mm och levereras i en säker kartongförpackning.

Det är viktigt att notera att vår produkt inte är klassificerad som hälso-, miljö- eller brandfarlig. Den innebär inga särskilda risker vid normal hantering, och den innehåller inga flamskyddsmedel.

Märker du att din sittsäck börjar tappa formen? Oroa dig inte! Fyll enkelt på med våra bio cellplastkulor och återupplev saccosäckens bekväma och attraktiva former. Gör enkla och hållbara val för din komfort och planeten med vår ekologiska fyllning.


Artikkel-ID:
FG200

Andra modell
Populärt just nu
Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din