• Frakt til Norge & 30 dager åpent kjøp
  • Levering 3-6 virkedager
  • Butikk, lager og produksjon i Sverige
0

Game canaria barn sittsäck

1 590 kr
Van. 2 390 kr. Du sparer 800 kr (33%)

Färg:

Tilgjengelig
Restordre element
Kun et fåtall igjen (0 artikler)
Restordre element
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Barnfåtöljen Game Canaria är den perfekta lösningen för de små änglarna som älskar att spendera tid utomhus. Med sitt innovativa designkoncept är denna sittsäck en idealisk följeslagare för lekfulla stunder under soliga dagar.

Den är utrustad med en praktisk och tvättbar ytterklädsel, vilket gör det enkelt att hålla den fräsch och ren även efter de mest intensiva lekpassen. Säckens innersäck ger en extra nivå av bekvämlighet och håller fyllningen på plats, så att barnen kan njuta av sin lek utan avbrott.

Fyllningen består av små cellplastkulor med en storlek på 2-4 mm, vilket ger en skön och flexibel sittupplevelse. Denna lättskötta saccosäck är perfekt för utomhusbruk och är idealisk för att skapa en bekväm och avslappnad atmosfär i trädgården, på altanen eller vid poolen.

Med måtten längd 75 cm, höjd 65 cm och bredd 75 cm är Game Canaria barnfåtölj sittsäck både rymlig och lämplig för små änglar. Den generösa volymen på 200 liter gör den tillräckligt stor för att ge en trygg och mysig plats för barnen att koppla av eller leka på. Ge dina små älsklingar en bekväm och rolig plats utomhus med Game Canaria barnfåtölj sittsäck – där lek och avkoppling går hand i hand!


Artikkel-ID:
F50DCNG

Andra modell
Populärt just nu
Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din