Alltid fri frakt Sverige/Danmark

 Leverans (2-5 vardagar)

 Butik/Lager/Tillverkning i Motala

Barnrummet möbler sittsäckar - saccosäckar

Barnrummet möbler sittsäckar - saccosäckar

Inte så lätt att skapa en stilig miljö i barnrummet

Att skapa en stilig miljö i barnrummet är inte helt lätt. När man gör det bör man ta hänsyn inte bara till barnets önskemål utan också rummets storlek och funktionalitet. Det är ett rum där barnet tillbringar mest tid genom att göra läxor, leka, hänga med kompisar eller ägna sig åt sina hobbyer. Därför bör rummet vara mysigt, färgerna mjuka coh utrymmen välplanerade för vila, lek och lärande. Vilka färger, inredningdetaljer och kolorit passar bäst i barnrummet?

Mint – nedtonad mintaktig färg

Mint färgen passar bra om man vill skapa en lugn men samtidigt lite skojsam miljö. Det är just denna färgsom ger en fräsch känsla. Om den används med måtta kan den bidra till en superstilig inredning. MINT färgen går bra ihop med olika jordtoner och dessutom blåa toner. För lagom effekt rekommenderar man att använda denna färg på ett subtilt och måttligt sätt som t ex på sittmöbler, kuddar eller sittsäckar – detaljer som är lätta att använda och kan flyttas runt i rummet

 

Nedtonad rosa – flickornas favoritfärg

Om man vill ha lite söta och tjejiga detaljer är nedtonad rosa det bästa valet. Sådana nyanser skapar en mycket romantisk och mysig stämning. Denna färg kombineras ofta med gråa möbler eller vita väggar. Mer färgrika rosa detaljer förekommer i mindre inredningsdetaljer som sittpuffar, saccosäckar, plädar och kuddar. Små prinsessor älskar utan tvekan den här färgen!

Grått är alltid ett bra val

Om barnrummets inredning verkar vara en svår uppgift och du vill vara på den säkra sidan välj grått. Denna färg går bra ihop med alla rosa, skära, gula nyanser såväl som grönaktiga och blåa toner. Det är det säkraste valet om man vill skapa en perfekt oas för sitt barn och undvika färgglada och brokiga saker mitt i vardagsrummet. Pusku pusku sittsäcken kan man njuta av året runt – om du byter ytterklädseln har du en stilig sittsäck för ditt hem och om du väljer ett tyg som kan användas utomhus kan du slappa på uteplatsen eller balkongen och njuta av soliga sommardagar.

Gör ditt barns rum extra charmigt och skapa ett utrymme för mysiga stunder. I Pusku Pusku breda sortiment hittar du garanterat det som fattas för barnets perfekta vila.2021-10-21

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen