Alltid fri frakt Sverige/Danmark

 Snabb leverans (3-6 vardagar)

 Butik/Lager i Motala

Att välja sittsäck som present

Att välja sittsäck som present

Att välja sittsäck som present

Vi kan väl vara ense om att det inte bara är skönt när man ger bort presenter och ser glada leenden utan också ganska tufft när man ska välja presenterna innan. Vad ska jag köpa? Kommer hon/han att gilla det? Använder de detta? Dessa frågor och många fler får varje av oss som håller på och väljer presenter. Pusku pusku teamet har detta i åtanke och kommer till hjälp! En sittsäck kan bli en underbar present för vilken familjemedlem som helst och strax förklarar vi varför.

Ska vi börja med de minsta familjemedlemmarna? Barnen är alltid ivriga, fantasifulla och oförtröttliga. Vi vet att föräldrar ibland vill att deras ungar skulle lugna ner sig om än en kort stund så att de kan själva koppla av med en kopp te efter en lång dag. Våra barnsittsäckar hjälper säkert att skapa sådana stunder - Game, Play, Razz. När man skaffar någon av dem blir det snart barnens favoritplats för att leka. Sittsäckarna har handtag som gör att det blir lät att bära dem runt och är dessutom låga så att barnen kan ställa dem vid bordet eller sitta och titta på TV. Kära föräldrar, om ni vill ha fridfulla stunder hemma är det bara att kontakta oss!

Föräldrar är i sin tur lika viktiga familjemedlemmar. Om du inte vet hur du kan uttrycka tacksamhet för allt som de gjort – ge dem en kunglig vila i form av Sofa Moog-sittsäck. Det är en mjuk soffa som din pappa och mamma kommer att njuta av varje dag. Det blir säkert behagligt och avkopplande att sätta sig i en kunglig soffa efter en lång och svår arbetsdag.

Pusku pusku erbjuder ett stort sortiment av sittsäckar och du hittar en lösning för varje – såväl stora och små och till och med djur. Och viktigast av allt, du kan själv senare njuta av presenten du givit bort.2021-11-06

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen