• Fri frakt Sverige, Danmark & 30 dagar öppet köp
  • Leverans 2-4 vardagar
  • Butik, lager & tillverkning i Motala
0

3me modell 160x120 cm kudde

3me modell 160x120 cm kudde

Utforska den senaste tillskottet till vår ME-serie - den mångsidiga 3ME sittsäcken. Med sin unika design kan den användas både som en bekväm golvkudde och som en stilfull fåtölj, vilket ger dig flexibilitet att anpassa din avkoppling efter dina önskemål.

Vår nya 3ME-sittsäck finns tillgänglig i ett brett utbud av tyger och färger, vilket ger dig möjlighet att matcha den med din inredning eller utomhusmiljö perfekt. Oavsett om du föredrar ett elegant neutralt tyg eller en livlig färgstark nyans, har vi något för varje smak och stil.

Den robusta konstruktionen gör att vår 3ME-sittsäck är lika passande för inomhusbruk som för utomhusbruk, vilket gör den till det perfekta valet för alla rum i ditt hem eller för att skapa en avslappnad atmosfär på din uteplats eller trädgård.

Ge dig själv den ultimata komforten och flexibiliteten med vår 3ME-sittsäck. Oavsett om du vill koppla av inomhus eller njuta av frisk luft utomhus, är denna sittsäck den perfekta följeslagaren för alla dina avkopplingsbehov.2024-03-26

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen