• Fri frakt Sverige, Danmark & 30 dagar öppet köp
  • Leverans 2-4 vardagar
  • Butik, lager & tillverkning i Motala
0

Moln fåtöljer - dyk - sjunk ner - omfamnas av

Moln fåtöljer

Här på Pusku Pusku hittar du ett stort utbud med snygga och bekväma sittsäckar för hela familjen att sjunka ner i. Förutom att de ger till skön återhämtning är dessa mjuka och stora fåtöljer snygga var du än placerar dem. Sittpuffarna finns i flera olika tyger och färger, vilket gör det enkelt att hitta en som passar bäst för just dig och ditt hem.

Sköna möbler för familj

Dessa extremt mjuka och stora fåtöljer finns i tre olika storlekar och de passar för både barn och vuxna. Vill ni sitta flera tillsammans är den största modellen ett utmärkt val. Passa även på att köpa till matchande kuddar. De ger inte bara ett härligt stöd för nacken, de blir också en snygg dekoration. Köper du dessutom till en fotpall får du en ännu skönare fåtölj.

Storlek

Färg

Stort urval

Vårt utbud erbjuder en stor variation av både stora sittpuffar och mindre sittsäckar. De finns i allt från teddy och manchester till mjuka sammetstyger. Välj gärna ett lättskött tyg för barnen. Ska du däremot ha sittsäcken i vardagsrummet kan du med fördel välja ett tyg som matchar eller blir en snygg kontrast till övriga möbler. Även utbudet av färger gör att du kan hitta fåtöljer och sittsäckar som passar perfekt in med din inredning.

Certifierade skum och tyger

Våra sittsäckar är fyllda med OEKO-TEX skum, vilket innebär att de är certifierade. Skummet innehåller inga skadliga ämnen och följer de internationella kriterier som finns för att textilier och fyllning som kommer i kontakt med människokroppen.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen