• Fri frakt Sverige, Danmark & 30 dagar öppet köp
  • Leverans 3-5 vardagar
  • Butik, lager & tillverkning i Motala
0

Välkommen till Pusku Pusku - Din partner för bekväma och kreativa sittsäckslösningar för förskolor och skolor!

Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande sortiment av sittsäckar som är designade speciellt för utbildningsmiljöer. Med över 25 olika modeller och ett imponerande urval av 2000 olika tyger har vi allt du behöver för att skapa en trivsam och inspirerande inlärningsmiljö för dina elever.

Varför välja våra sittsäckar?

  1. Kvalitet och komfort: Våra sittsäckar är tillverkade med högsta kvalitet i åtanke. De är ergonomiskt utformade för att stödja en sund hållning och är mycket bekväma, vilket gör dem perfekta för långa stunder av studier och kreativitet.

  2. Mångsidighet: Med över 25 olika modeller kan du välja den sittsäck som passar bäst för dina behov. Vare sig det är för klassrummet, biblioteket eller gemensamma utrymmen har vi en sittsäck som passar perfekt.

  3. Stil och uttryck: Med ett urval av 2000 olika tyger kan du anpassa dina sittsäckar för att passa din skolas unika stil och identitet. Välj färger och mönster som inspirerar och uppmuntrar kreativitet.

  4. Hållbarhet: Vi är stolta över att erbjuda sittsäckar som är slitstarka och lätta att rengöra. De är byggda för att hålla och kommer att tjäna din skola under många år framöver.

  5. Kundanpassade lösningar: Vi förstår att varje skola har unika behov. Vårt team är redo att arbeta med dig för att skapa skräddarsydda sittsäckslösningar som passar perfekt in i din utbildningsmiljö.

Vi på Pusku Pusku är dedikerade till att skapa sittsäckar av högsta kvalitet som främjar inlärning och kreativitet. Utforska vårt sortiment och kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din skolas inlärningsmiljö med våra fantastiska sittsäckar.

Vår kollektion av möbler skräddarsydda för skolor och förskolor, där komfort och hållbarhet möter lekfullhet och kreativitet. Vi erbjuder ett brett utbud av mjuka sittpuffar, barnfåtöljer, sittsäckar och golvkuddar tillverkade av ekologiska tyger för en säker och miljövänlig miljö.

Våra möbler är designade med barnens välbefinnande i åtanke och är perfekta för både lärande och lek. De mjuka sittpuffarna och sittsäckarna ger en bekväm plats för barnen att sitta och koppla av medan de utforskar nya idéer och upptäcker världen omkring sig. Barnfåtöljerna erbjuder en liten plats för enskilda aktiviteter eller gruppdiskussioner, medan golvkuddarna skapar en mysig och inbjudande atmosfär för samlingar och sagostunder.

Våra möbler är tillverkade av högkvalitativa och ekologiska tyger som uppfyller de högsta standarderna för säkerhet och hållbarhet. Vi strävar efter att skapa en trygg och hälsosam miljö för barnen att växa och utvecklas i, samtidigt som vi minskar vår påverkan på miljön.

Ge dina elever den bästa möjliga inlärningsmiljön med våra mjuka sittpuffar, barnfåtöljer, sittsäckar och golvkuddar i ekologiska tyger. Skapa en inspirerande och stimulerande plats där barnen kan utforska, skapa och lära sig med glädje och entusiasm.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen