• Fri frakt Sverige, Danmark & 30 dagar öppet köp
  • Leverans 2-4 vardagar
  • Butik, lager & tillverkning i Motala
0

Kontorsmöbler - eventmöbler sittsäckar

Med hjälp av ett stort utbud av färger och tyger kan Pusku pusku tillfredställa varje kunds önskemål. Alla tyger har noggrannt utvalts av våra specialister, så att man kan välja vad som passar bäst. Varje tyg har sina egenskaper: vissa tyger är bäst att använda inomhus, de andra är perfekta för utomhusbruk. Kolla våra tyg beskrivningar och välj vad som skulle passa bäst!

Vägen mot motivation: färgglada sittsäckars möjligheter

På arbetet tillbringar vi nästan hälften av livet, så det är inte överraskande att alla drömmer om att jobba på ett företag med utrymmen för rekreation eller kreativa uppgifter i färgglada lounger, utbildande teambuildingar och flexibla arbetstider. Anställdas motivation och produktivitet blir viktiga steg när det gäller att höja företagets framgång och vinst, så det är naturligt att denna uppfattning blir allt starkare och arbetsgivare letar efter olika sätt att förbättra arbetsvillkoren för sin viktigaste resurs.

 

Med tanke på personalens bekvämlighet blir trenden att ha loungeområden på kontoret allt starkare. De hjälper de anställda att tänka kreativt, slappna av, arbeta i ett team, vara i en informell miljö och känna sig bekväma. Det räcker med att hitta ett lugnare hörn för vila och personalen  blir mycket mer produktiv efter några minuters paus. Dessutom uppmuntrar sådana utrymmen anställdas kreativitet, gör det lättare att komma på nya så välbehövliga idéer för att behålla företagets särdrag och upprätthålla konkurrenskraft. Eftersom arbetsbördan ökar och deadlines blir kortare, blir stress en del av arbetet som man vill minska så mycket det går. Därför är företagets mål att skapa en informell arbetsmiljö med hemkänslan: på så sätt blir sittsäckar, tv-apparater och tofflor en del av kontoret. Till motiveringen bidrar många andra aktiviteter som bordsfotboll, sittsäckar, Xbox spelkonsol, darttavla, sparkcyklar och många andra saker som bara kan begränsas av fantasin.

Det är ju inget konstigt att man får idéer på ett originellt utformat och bekvämt kontor, och inte i en dyster gammal byggnad. I Europa är det mest IT- och reklamföretag som investerar i sådana utrymmen. Antalet företag som beställer sittsäckar till sina loungeutrymmen ökar ständigt. Sittsäckar i olika storlekar och ofta med broderade eller tryckta logotyper når olika företag  till exempel Itella Logistics, Headex Group, Visma, Integrity PR, Nisan kontoret, Team Gate, ADFORM, Vinted, Storebrand och många andra.

Sätt att motivera medarbetare och öka deras produktivitet blir alltmer uppfinningsrika och varierade, och hunden till kontoret eller en guldfisk överraskar inte längre när det gäller att skapa en mysig atmosfär. På grund av livets snabba tempo och arbetsbelastningen är raster på arbetsplatsen nödvändiga och lounger blir då ett bra val för att de anställda ska vara nöjda och arbetsamma.

Våra eventmöbler i form av sittsäckar kombinerar komfort och flexibilitet för att skapa den perfekta atmosfären för ditt nästa evenemang, oavsett om det är en avslappnad tillställning eller en mer formell tillställning.

Inredare Asta Stanaityte

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen