• Fri frakt Sverige, Danmark & 30 dagar öppet köp
  • Leverans 2-4 vardagar
  • Butik, lager & tillverkning i Motala
0

Dagbäddar

Dagbäddar - den ultimata kombinationen av komfort och mångsidighet för ditt kontor. Vår serie av dagbäddar erbjuder stora sittsäckar som är anpassade efter kroppen och perfekta för avslappnat arbete eller pauser.

Med deras ergonomiska design och mjuka, formbara material är dagbäddarna idealiska för att ta itu med långa arbetsdagar. Oavsett om du behöver en plats att slappna av och samla tankarna, eller om du vill ha en bekväm plats för informella möten, så är dagbädden det perfekta valet.

Dessutom är dagbäddarna lätta att flytta runt på kontoret, vilket gör dem till en mångsidig möbel som kan anpassas efter dina behov och arbetsflöden. Från konferensrummet till loungen eller till och med det gemensamma området, kan dagbädden enkelt omvandlas och flyttas för att skapa olika arbetsmiljöer.

Med dagbäddar får du inte bara en bekväm plats att sitta, utan också en flexibel möbel som kan förbättra produktiviteten och trivseln på ditt kontor. Utforska vårt sortiment idag och ta din arbetsplats till nästa nivå med våra praktiska och bekväma dagbäddar.

Dagbäddar Lounge
Dagbäddar Lounge

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen