Kundvagn
Kundvagn
0 SEK
Sverige

Ett enkelt sätt att fylla på sittsäcken

Ett enkelt och snabbt sätt att fylla på sittsäcken

 

Känns det så att sittsäcken håller på att förlora sin form med tiden? Inga problem! Våra sittsäckar är gjorda så att det ska vara extra lätt att fylla på dem med cellplastkulor. Du ska het enkelt öppna dragkedjan på innerpåsen, fylla på den med cellplastkuloroch njuta av sittsäckens nya former!

                      1.                                 2.                         3.                   4.              

         

1.  Du behöver: 2 personer och cellplastkulor. Öppna dragkedjan och lyft påsen med plastkulor ovanpå den öppnade sittsäcken

2.  Häll i plastkulorn a i innerpåsen långsamt och försiktigt

3.  Lås alla dragkedjor

4.  När sittsäcken är fylld, lyft den och skaka så att plastkulorna fördelas jämt och sittsäcken återfår formen

 

Hur ofta man behöver fylla på sittsäckar beror på användningen. I genomsnitt behöver man fylla på sittsäcken ett halvår efter att man skaffat den. Vi rekommenderar inte att vänta tills plastkulorna inuti slits så att man börjar sitta på golvet. Det är skönast att sitta på en halvfylld sittsäck (ej för hård eller för mjuk). Mjukhet på sittsäckar kan man lätt anpassa efter sina behov. Man ska bara öppna dragkedjan, flytta en del av plastkulorna till en separat behållare eller hälla mer av dem så att sittsäcken blir hårdare.

 

Sittsäckar fylls med polystyrenkulor som har en naturlig egenskap att slitas med tiden. Pusku pusku sittsäckar fylls med mer kulor som har större hållbarhet och densitet. Kulorna som används är eldsäkra, kan inte bli brandhärd och uppfyller DIN 4102 standard.

 

Kulorna (i 100 eller 200 liters förpackning) kan man  köpa HÄR ->länk 

  

Se en video  om hur man fyller på sittsäckar själv HÄR ->  länk 

 

Pusku pusku © 2017 All rights reserved.

web development E-Solution - mik.lt