Kundvagn
Kundvagn
0 SEK
Sverige

En present som passar alla

En present för vilken familjemedlem som helst

Man skulle erkänna att oavsett hur kul det är att ge presenter och se alla leenden, medför det en del osäkerhet också. ”Vad ska man ge i present?”, ”Kommer han/hon att gilla det här?”, ”Kommer det att användas?” – sådana och flera liknande frågor kan många av oss få. Pusku pusku-teamet har tänkt på det och är nu er till tjänst! Sittsäckar är en perfekt present för vilken familjemedlem som helst! Nedan hittar du förklaringar varför! 

 

Game Nordic Turquoise, Lime

 

Låt oss börja med familjens minsta  medlemmar – barnen. De är alltid fantasifulla, energiska och lekfulla. Vi vet att alla föräldrar ibland vill att deras telningar skulle lugna ner sig och att de själva kan ha rofyllda stunder och koppla av med en kopp te efter dagens arbeten. Sådana stunder kan man få med hjälp av våra barnsittsäckar: Game, Play och Razz. Så snart man får en av dessa hem, blir det barnens favoritplats direkt! De här sittsäckarna har handtag så det är jättelätt att flytta dem till olika platser i hemmet, de är låga så passar utmärkt att ställa vid bordet eller framför teven. Så, kära föräldrar, om ni vi ha fler rofyllda stunder, vet ni vart ni skulle vända er till!

 

   

Play Nordic Turquoise                                                          Razz OX Burgundy

 

De viktigaste i familjen är föräldrar. Om du inte vet hur du ska överraska dina föräldrar – ge dem en kunglig vila med Sofa Moog sittsäcken i present. En mjuk soffa som både mamma och pappa kommer att njuta av varje dag! Att sätta sig på en mjuk soffa efter en lång dag skulle garantera ett riktigt nöje och avkoppling.

 

   

Sofa Moog Home Tartan Aubergine                                                 Sofa Moog OX Turquoise

 

Man ska inte heller glömma familjens fyrbenta medlemmar! De gillar att hitta julklappar under julgranen också, även om det är ett ben som de kan få varje dag. För hundar och katter erbjuder Pusku pusku djurbäddar (Kitty bed, Doggy bed)som finns i olika storlekar (S, M, L, XL), material och färger. Det är dags att skapa en separat mjuk plats där dina älskade husdjur kan sova och leka.

 

  

Doggy Bed XL OX Beige                                              Doggy Bed OX Blue

 

Pusku pusku  erbjuder ett stort urval av sittsäckar och man kan hitta en lämplig lösning för varje – såväl liten och stor och till och med ditt husdjur. Och det viktigaste är att du också kan njuta ibland av presenten du gett bort.

Alla saccosäckar finns här

Pusku pusku © 2017 All rights reserved.

web development E-Solution - mik.lt