Kundvagn
Kundvagn
0 SEK
Sverige

Om oss

Sittsäck, saccosäck och sittpuff

Vad är saccosäck?

 

Sittsäck - en stor säck som man kan sitta i. Sittsäck är en sittmöbel, gjord av tyg och fylld med småbitar av polystyrene (frigolit) kulor. Saccosäck och Fat Boy namnet kommer från en speciell tillverkare. Först sittsäck (bean-bag) lanserades 1968 och namnges saccosäck. På 60-talet kom Saccosäcken och den blev väldigt populär på 70-talet. Under slutet av 90-talet återkom de på marknaden och nu i nya spännande former och modeller. Många tror att sittsäckar endast är för barn men så är det verkligen inte! De passar bra även till äldre personer särskilt med dålig rygg med mera.

 

PuskuPusku sittsäck

Pusku pusku varumärket lanserades 2008. Först sittsäcken skapades för personligt bruk utan varumärke. Första sittsäckar (stoppade möbler) var mycket stora, mjuka och naturligtvis mycket bekväma. För flera år var aktiviteten med sittsäckar mer som en hobby men varje dag det blev mer och mer personer som var intresserad och skulle gärna har dem hos sig.

Då skapade man ett lag och investerade i produktion, marknadsföring, export. Idag forsäljer vi sittsäckar i Baltikum, Tyskland, Sverige, Finland, Norge, Danmark, Italien.

Vi producerar sittsäckar med vårt varumärke, sittsäckar för andra säljare som sysslar med möbler, även man kan göra dem enligt önkemål av företag som skulle sälja dem.  Nu letar vi efter nya partners. 

Pusku Pusku slogan - det är inte bara “bean bags”, det är en musik för din kropp!

                                      

Pusku Pusku producerar 16 olika typ av modeller. Fler modeller - fler alternativ.

Minst BOO sittsäck eller sittpuff skapade för barn. BOO är båda sittsäck och kreativ leksak för ditt barn. GAME är bäst modell för glada barn. PLAY du kan ta med dig och sitta överallt var du vill. Behöver du extra sittplatser? Då har vi MINI modell för dina gäster. Det är också en kanondel av inredningen för ditt hem. Modell PLUS är bra för benen eller för att sitta en kort stund. SEAT - perfekt sittplats och läsa böcker eller titta TV. RAZZ och RAZZMATAZZ slå dig ned - du kommer gilla det. LOUNGE - sjunk ner och vila. Kanske det är den bästa modell för hembio. UP! Och SOFTBOX raka linjer sittpuff passar i alla hem. Sittsäckar är en väldigt funktionell möbel.

Vi har inte glömt dina husdjur. Speciellt för dem KITTY och DOGGY bäddar. Ger  högsta tillåtna komfort utan även en enkel skötsel och en bra beständighet.

Sittsäckar  och sittpuffar ytterklädsel är gjorda från olika material och du kan välja vilken du föredrar bäst. 

Vi syr från filt, Home och Nordic tyg 100% polyester, OX –100% polyester med som är täckt med PU-beläggning vilket gör väskan helt vattentät. 

               

OUTSIDE – vattentät konstläder. Nordic, Home och OX kan du tvätt I tvättmaskinen under 40 grad. 

Outside - Eftersom det är konstläder så är den mycket tålig och enkel att tvätta av med vatten.  Filt bara kemtvätt.

Total PuskuPusku kan bjuda på mer en 100 olika färger! Vill du ha en sittsäck som passar till ditt soffa? Kolla på webbsida och hitta. Är du inte säckert på om den färgen eller material passar för dig, PuskuPusku skickar gärna ett exempel.

Alla PuskuPusku sittsäckar (bean-bags) har Innersäck som är gjorda av ett mycket tåligt material. Innersäckar förhindrar kulor från spridning och underlättar borttagande av ytterklädsel. Kulor sitter kvar i innerpåsen när du tar bort den yttre påsen. Innersäckar har också en barnsäker dragkedja. 

Dragkedjan saknar dragbricka för att barnet inte kunna öppna överdraget, ha sittsäckar kulor och stoppa innehållet i munnen.

Öppna och stäng överdraget genom att sticka in t.ex. ett gem öglan. Kom ihåg att ta bort gemet efteråt.


Storleken varierar från minst modell BOO som är rund och diameter - 33 cm, höjd – 15 cm, volym 17 Liter.

Sittpuff

Störst är SOFA MOOG bredd 100 cm, längd 190 cm och höjd 70 cm, volym 1100 Liter.  Det modellen passar bra att sitta för tre personer. 

Sittsäckar är ganska lätta, bara upp till 10 kg och portativa. Så  det är enkelt att passa igenom alla dörrar.

Sittsäck (bean-bag) som är mindre än 200 liter få du färdig och man kan använda den direkt.

Sittsäckar pris från bara 220 kr. inkl. frakt i hela Sverige!

Sittsäckar formas enligt kroppens form. Så de är ergonomiska och man vill antingen sitta eller ligga på säcken.

Vila som en kung med www.puskupusku.se !

Läs våra recensioner

Pusku pusku © 2017 All rights reserved.

web development E-Solution - mik.lt