Kundvagn
Kundvagn
0 SEK
Sverige

Kontakt


Sverige


TG möbler AB

org.nr. 559096-4309

Ulaxgatan 5, Motala 591 32 

info@puskupusku.se

0722 62 99 03

 

Återförsäljare 

 

www.confidentliving.se

www.trademax.se

www.furniturebox.se

www.chilli.se

 Tyskland


www.cairo.de


www.debreuyn-shop.de


www.designyu.de


www.wiebrueder.com


www.sitzsack-center.deEstland


www.puskupusku.ee


 

 

Nederländerna


www.puskupusku.nl

 

 

Irland

 

www.puskupusku.ie

 Lettland


www.puskupusku.lv

 

www.gurumebeles.lv


Frankrike


www.jardinchic.net


Belgien

 

www.puskupusku.be

Litauen


www.puskupusku.lt

 

 

 

Finland


www.sakkituoli.fi


Spanien

 

www.puskupiusku.es
 


Köpvillkor för puskupusku.se

Villkoren som gäller för alla produkter som finns i vår internetbutik.

Som konsument som handlar hos puskupusku.se omfattas du av Konsumentköplagen.  Köparen skall vara myndig eller inneha målsmans godkännande för att ingå avtal med Pusku pusku.

 

Priser och frakt

Aktuella priser på produkter lämnas på Puskupusku.se som uppdateras i realtid. Priserna anges i SEK och inkluderar moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel 
Eventuell fraktkostnad samt vilka fraktalternativ som finns att tillgå anges i kassan. Dessa varierar beroende på vilka produkter ordern består av.

 

Transportalternativ vid leverans från vår internetbutik

Transportalternativ samt total leveranstid beror på vilken produkt du önskar köpa samt var du bor. Varor med extra tjänster eller abonnemang samt produkter märkta med beställningsvaror levereras normalt inom 2-14 arbetsdagar, oavsett leveranssätt.

Brev

Skickas direkt till din brevlåda och avser produkter av mindre vikt och volym. När vi skickar varan får du ett kolli-id som kan användas till att spåra försändelsen. Levereras inom 2-14 arbetsdagar.

 

Postpaket

Skickas till närmaste uthämtningsställe och avser lite större produkter. Levereras inom 2-14 arbetsdagar och aviseras via SMS.Det tar ytterligare en dag om du bor i postnummerområde 62000-62999 eller 83000 och över.

Leveransförsening

Vid eventuell försening blir du kontaktad med information om anledning samt ny leveransinformation. I dessa fall har du även rätt att häva köpet utan kostnad.

Leverans i samband med köp av fler än en produkt

Beställer du flera produkter sänder vi som regel alltid dessa i samma försändelse. Dock kan det förekomma att du får dina produkter i flera försändelser, då vi alltid väljer det mest lämpliga transportalternativet för respektive produkt, men du betalar alltid bara för en frakt.

Leverans till utlandet

Du kan bara beställa varor till adresser inom landets gränser, samt betala med kort utfärdade av någon av landets banker. Vi finns i följande länder: Sverige.

 

Transportrisken

Vi står för transportrisken, dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig.

Skada vid leverans

Pusku pusku besiktigar varje försändelse innan den skickas till dig. Skulle varan mot förmodan vara skadad när den anländer åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. Om din leverans är transportskadad behöver du göra en reklamation till vårt kundcenter, snarast möjligt, inom skälig tid. Som skada räknas både synliga och dolda skador, vilket innebär att du behöver avemballera (ta ur produkten ur dess förpackning) och inspektera godset noggrannt. Tänk på att behålla allt emballage (produktens förpackning) vid transportskada. Detta för att transportören skall kunna besiktiga godset inklusive emballage. Puskupusku ansvarar även för fel som har uppstått innan transporten.

Ångerrätt och retur

Vid köp av varor från Puskupusku.se har du som konsument på sätt som lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler närmare anger, i vissa fall rätt att frånträda ett köp (ångerrätt). Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att till Puskupusku lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot den beställda varan (ångerfristen).

Vill du använda dig av ångerrätten ska du som kund kontakta Puskupusku, företrädesvis via telefon eller mail. Du kan också meddela Puskupusku om frånträdande av köp genom att fylla i och posta Konsumentverkets blankett. Blanketten skickas den adress som anges under rubriken ”Kontakta oss”. 

Vid utövandet av ångerrätten ska varan återsändas till Puskupusku inom 14 dagar från att meddelande om utövandet av ångerrätten lämnades. Du kan även lämna tillbaka produkten i något av våra varuhus. Returfrakten behöver du själv bekosta, vi rekommenderar att du använder Posten företagspaket för detta.

Det belopp som du betalat för varan inklusive ursprunglig fraktkostnad återbetalas senast inom 14 dagar ifrån mottagandet av ditt meddelande om utövande av ångerrätten, förutsatt att Puskupusku inom denna tid fått varan i retur, eller ett kvitto på att varan sänts tillbaka. Återbetalning kan komma att göras på annat sätt än på det sätt som betalningen erlades.

Du har rätt att undersöka varan i den utsträckning som krävs för att fastställa varans egenskaper eller funktion. Du kan dock bli skyldig att ersätta Pusku pusku för varans värdeminskning om varan har använts eller hanterats i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Sådant prisavdrag kan uppgå till varans totala pris.

Öppet köp

Puskupusku lämnar öppet köp i 30 dagar. Villkoren gäller utöver ångerrätten enligt lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Du får lov att packa upp och fritt använda varan från första dagen och ändå ha din returrätt kvar. Skulle du ångra köpet är du varmt välkommen att lämna tillbaka och få alla pengar tillbaka, oavsett om du har använt den eller inte. Har du använt produkten ska den återlämnas komplett och oskadd och enda undantaget från öppet köp är produkter köpta med abonnemang. Glöm inte att ta med dig kvittot!

Beställning

När du har genomfört en beställning sänder våra system automatiskt ut en beställningsbekräftelse till din e-post. Det är i samband med att vi skickar produkterna till dig som du också får ditt kvitto tillsänt via e-post.

Leveransbekräftelse

I din orderbekräftelse finns ett kollinummer på din försändelse. Med detta nummer kan du söka var ditt paket befinner sig. Kollinummer finns för varubrev och postpaket.

Förbehåll

Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar, oavsett om det gäller felaktigheter såsom tryckfel, tekniska problem eller massbeställningar. Vid eventuell felinformation har du rätt att häva ditt köp, med hänvisning till konsumentköplagen. Vi reserverar oss även för förseningar samt slutförsäljning. Om en beställd produkt är slut förbehåller vi oss rätten att skicka en likvärdig ersättningsvara istället. Du har då givetvis full returrätt och får pengarna tillbaka för både vara och frakt om du inte är nöjd. Att få en vara man inte har beställt är en giltig grund för reklamation enligt konsumentköplagen. Om inget annat anges gäller max 2 varor per hushåll.

Massbeställningar / beställningar från återförsäljare

Vi förbehåller oss rätten att stoppa och kreditera massbeställningar eller beställningar från återförsäljare. 

Payson

Samtliga priser är inklusive lagstadgad moms och vi använder Payson som betalningsväxel. Tjänsten är säker och certifierad enligt PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Secure Socket Layer (SSL) skapar en säker och krypterad förbindelse mellan din dator och vår betalningsserver (Payson). All överföring sker tryggt utan att obehöriga kan komma åt någon information. Vi lagrar heller aldrig några konto- eller kortuppgifter. Vid betalning på internet använder Payson Secure Electronic Transaction (SET), som är en internationell säkerhetsstandard för onlinebetalningar.

SET garanterar bland annat att:

- informationen hålls hemlig och inte kan manipuleras.

- korrekt belopp dras från kontot.

- pengarna blir öveförda till Puskupusku.

Kort och bankbetalning

Det går bra att betala med VISA eller Mastercard utfärdade av en svensk. Pengarna reserveras på ditt bankkonto när du bekräftar din order och dras sedan från kontot när produkten blir levererad. Notera att dina pengar kan komma att dras från kontot innan produkten har skickats om det avser förhandsbokningar och beställningar som ligger längre fram i tiden.

Du kan även välja att betala direkt via din egen internetbank, om du har Swedbank, Handelsbanken, SEB eller Nordea. Vid denna typ av betalning använder du en bankdosa eller ett skrapkort och följer sedan instruktionerna. Uppgifterna vid kort- och bankbetalning hanteras av vår certifierade samarbetspartner enligt ovan, Payson.

Personuppgifter och sekretess

När du loggar in på vår sida, eller så snart du går vidare till kassan, krypteras all information. För att kunna genomföra ett köp behöver du vara registrerad och du får tillgång till en egen profil, där information om dina köp finns. Personuppgiftsansvarig är Puskupusku och vi förmedlar eller säljer aldrig information vidare till tredje part, med undantag för Epay som hanterar överföring av pengar. Du har rätt att begära ett registerutdrag för att kunna registrera vilken information som finns lagrad om dig och vi justerar felaktig information på begäran. På begäran raderar vi alla dina uppgifter från våra system. Puskupusku kommer aldrig att skicka e-post till dig i reklamsyfte, om du inte har bett oss att göra det.

Vår webbplats använder sig av så kallade cookies. Det är en standardiserad teknologi som nästan alla webbsidor idag använder sig av. Syftet är att kunna föra statistik över hur webbplatsen används och ge oss nyttig information om hur vi kan förbättra sidorna för våra användare. I inställningarna till din webbläsare kan du välja att inte acceptera cookies om så önskas.

Förhandsbokning

Vid förhandsbokning menas att dessa produkter inte är släppta ännu och en preliminär period eller datum visas. Så snart vi vet korrekt datum uppdaterar vi under respektive produkt. Vi reserverar oss för slutförsäljning under perioden för förhandsbokning.

Beställningsvara

När en produkt är märkt beställningsvara betyder detta att den inte lagerförs utan måste beställas från leverantörslager. Detta innebär att leveranstiden kan bli något längre. Normal leveranstid är 7-14 arbetsdagar. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Garanti

Vi säljer alla produkter med ett (1) års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen.

 

Tid:

Beräknad reparationstid är 2-3 veckor. Puskupusku strävar efter effektivitet och genomför reparationer så snabbt som möjligt. Om det skulle bli nödvändigt att reparera en produkt två gånger och samma fel uppstår en tredje gång, kan du efterfråga en hävning av köpet. Om du ändå skulle vilja reparera produkten eller byta till en ny tillsvarande produkt är detta också möjligt. 

 

Lagar och tvister

Puskupusku lyder under Konsumentköplagen och Distansavtalslagen. Läs mer om lagar och rättigheter på Konsumentverkets hemsida. I samband med en tvist åtar sig Puskupusku att frivilligt följa eventuella beslut från Allmänna reklamationsnämnden.

 Läs recensioner

Pusku pusku © 2017 All rights reserved.

web development E-Solution - mik.lt